Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet framflyttat till i höst

10 MAR 2021 11:26
Årsmötet för Götene idrottshistoriska sällskap kommer att hållas först under hösten.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2021 11:26

-Med den situation vi har nu så är det ingen som helst brådska, och från Westgöta idrottshistoriska sällskap har man uppmanat oss att avvakta till hösten, säger Götene-sällskapets ordförande Fredrik Larsson.

 Vid det kommande årsmötet 2021 ska alltså år 2020 summeras. Och det är i ärlighetens namn inte mycket att summera.
-Det kommer nu som bekant inte an på sällskapet utan på situationen i landet och världen med covid -19, fortsätter Larsson.
Efter årsmötet i februari 2020 kunde man endast ha några tillfällen med Sportbänk under hösten.

 

I bästa fall fysiskt

I ett medlemsutskick som gick ut alldeles i början av 2021 hette det att årsmötet skulle genomföras per capsulam (skriftligt, via mail) i slutet av mars månad. Så blir det alltså inte. I bästa fall kan man under hösten genomföra årsmötet fysiskt. I annat fall genom den tidigare planerade kommunikationen via mail.

 

Ställa om

Fredrik Larsson konstaterar vidare att man från paraplyorganisationen Westgöta idrottshistoriska sällskap - som innefattar 19 idrottshistoriska sällskap i Västergötland - har uppmanat till att ställa om istället för att ställa in. Att satsa mer på de digitala möjligheter som finns idag.

-Samtidigt ska man vara medveten om att de flesta av våra medlemmar är äldre och alla är inte så hemma i den digitala världen Min förhoppning är att vi ska kunna ha idrottscaféer under hösten som vanligt i Centrumhuset, Götene, men vi vet ju fortfarande inte hur det blir.

 

Medlemsresa

-Vi menar som tidigare att det i nuläget inte finns något alternativ till att helt ligga nere med verksamheten tills situationen har ändrats till det bättre, avslutar Fredrik Larsson.

Westgöta idrottshistoriska sällskap planerar en medlemsresa till Finnkampen i friidrott i Stockholm i början av september.

Skribent: Janne Åberg
Epost: This is a mailto link

Välkommen som medlem i vårt  sällskap.
Som medlem, förutom den
trevliga gemenskapen, 
får du fyra nr per år av den fina WI-tidningen.
Medlemsavgiften 100 kr 
betalas 
via kassören 
Bengt. G Nilssons 
Swishnummer 070- 209 20 86. 
Vid evenuella frågor hänvisas till styrelsen.

 

 

Besök sedan 190621

  

 

 

Postadress:
Götene IHS
Fredrik Larsson, Torggatan 9 B
533 30 Götene

Kontakt:
Tel: 0702092086
E-post: This is a mailto link

Se all info